Vorige pagina

03-03-2015: Jaarvergadering met interessante presentatie door M.E. Solutions en Deloitte

03-03-2015: jaarvergadering van de OMW in De Vriendschap te Wadway.

Naast de gebruikelijke vergaderpunten, input van Burgemeester Gert-Jan Nijpels met een update over de actuele ontwikkelingen binnen de Gemeente alsook toelichting van John Koomen namens de WBG, stond de avond in het teken van ICT.

Een van de sprekers die avond was Michiel Entes van M.E. Solutions. Hij presenteerde als lid van de club zijn internetbedrijf aan de OMW-leden. Onderwerpen zoals (online) verkoop, een betere presentatie van het bedrijf of de organisatie efficienter en effectiever inzetten..... Enkele voorbeelden van internetvraagstukken, waarbij M.E Solutions meedenkt met de klant.

OMW-leden zoals Michiel krijgen tijdens de vergaderingen spreektijd om hun bedrijf te promoten, een mooie vorm van direct marketing. Zodende wordt het netwerk van ondernemers optimaal benut.

De door ons uitgenodigde hoofdspreker die avond was Wouter Swolfs (Deloitte Innovation). Hij gaf een presentatie over de ICT ontwikkelingen en wat die voor ons bedrijf kunnen / gaan betekenen. Hij zet met zeer interessante voorbeelden uiteen hoe Technologie zonder aandacht van innovatie in staat is om bepaalde bedrijfstakken sneller dan ooit overbodig te maken en/of te elimineren.

Kortom: een prachtige avond met een gezellig borreluurtje als afsluiting.

 

Lid worden?

Kom gezellig eens langs om te kijken wat de club voor u kan betekenen. Alles geheel vrijblijvend en altijd bij u in de buurt!
Meer informatie »

LinkedIn

Volg ons ook op linkedin!