Vorige pagina

08-03-2016: jaarvergadering en bedrijfsbezoek

Jaarvergadering en bedrijfsbezoek Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Op 8 maart jl. heeft de jaarvergadering van onze vereniging plaatsgevonden bij een van de zes vestigingen van Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Hoorn. Tijdens de jaarvergadering zijn de binnengekomen berichten en uitnodigingen besproken en de activiteiten die de komende tijd op de agenda staan. Onze penningmeester Klaas Kuijpers heeft de financiële stand van zaken toegelicht.

Na dit formele gedeelte was het woord aan mr. Marjolein Gobes, een in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocate werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Marjolein Gobes heeft in haar presentatie het nieuwe ontslagrecht uiteengezet. Na de pauze nam onze secretaris Lucinda Hoogewerf het stokje van haar over. Lucinda Hoogewerf is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht en gaf een presentatie met aandachtspunten voor de ondernemer vanuit bestuursrechtelijk perspectief. Tijdens beide presentaties werden er door de aanwezige leden veel vragen gesteld, waardoor duidelijk werd dat de besproken onderwerpen leven onder de ondernemers.  Zoals gebruikelijk werd deze bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel.

 

 

 

Lid worden?

Kom gezellig eens langs om te kijken wat de club voor u kan betekenen. Alles geheel vrijblijvend en altijd bij u in de buurt!
Meer informatie »

LinkedIn

Volg ons ook op linkedin!