Vorige pagina

17 mei jl. Bedrijfsbezoek Van der Bel

OP 17 mei jl. heeft de ondernemersvereniging een uitgebreid bedrijfsbezoek gehad bij Van der Bel te Middenmeer, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in sloop-, asbestsanering, recylce- en/of milieu werkzaamheden. Sjors en Roy vd Bel hebben ons na een bedrijfspresentatie rondgeleid en voorzien van een hapje en drankje. Wederom een geslaagde ondernemersavond!

Nadere kennismaking met Van der Bel sloopwerken:

De fundamenten van Van der Bel Sloopwerken werden gelegd in de vijftiger jaren door de heer Maarten van der Bel Sr. Met in de beginjaren als enige vervoermiddel een fiets en de handen als enig instrument, sloopte Van der Bel vooral woningen. Dit alles speelde zich af in Aartswoud en direct omgeving. Na een paar jaar werd het familiebedrijf versterkt en kreeg hij hulp van zijn zoon Jan van der Bel. Steeds meer opdrachtgevers vonden de weg naar Van der Bel. Hiermee groeide de vraag naar sloopactiviteiten met als gevolg dat ook de onderneming groeide.

In 1993 draagt Jan van der Bel de scepter over aan zijn schoonzoon en dochter. Het bedrijft telt dan 5 personeelsleden. Vanaf  1993 gaat Van der Bel zich meer specialiseren in asbestsanering en groeit het bedrijf onder leiding van George Deken.  De eerste deco unit is een feit. Van der Bel is onder leiding van George Deken uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waar 30 mannen en vrouwen werken. Sjors en Roy de zoons van George en Tinie zijn werkzaam in het bedrijf. Sjors jr. is mede directeur in het bedrijf.

    

 

Lid worden?

Kom gezellig eens langs om te kijken wat de club voor u kan betekenen. Alles geheel vrijblijvend en altijd bij u in de buurt!
Meer informatie »

LinkedIn

Volg ons ook op linkedin!