Vorige pagina

Glasvezel op De Veken!

Ondernemers op het bedrijventerrein De Veken in Opmeer krijgen de beschikking over een  glasvezelnetwerk. Ze kunnen dan gebruikmaken van snel internet en innovatieve diensten. Dit succes is behaald dankzij de inspanningen van Ondernemersvereniging Midden Westfriesland en Netoperator in samenwerking met de gemeente Opmeer, WBG, Regio Westfriesland en de provincie Noord-Holland.

Op initiatief van de Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland, de Westfriese Bedrijvengroen WBG vindt er momenteel een vraagbundeling plaats door Profider/ Solid Fiber. Ondernemers op De Veken ontvangen binnenkort een brief met informatie over de mogelijkheden en werkwijze van glasvezel.

Profider/ Solid Fiber levert zowel glasvezelaansluitingen voor het MKB (instapverbinding) als de reguliere zakelijke aansluitingen voor de grootzakelijke markt. Zodra voldoende ondernemers aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in een aansluiting, gaat de aanleg van start.

Kijk op http://profider.nl/nl/ of bel 085 – 0645 907.

 

 

Lid worden?

Kom gezellig eens langs om te kijken wat de club voor u kan betekenen. Alles geheel vrijblijvend en altijd bij u in de buurt!
Meer informatie »

LinkedIn

Volg ons ook op linkedin!